Generator termic cu hidrogen sub presiune
Metoda este inspirată după brevetele cercetatorilor de la Universitatea Tohoku ce au descoperit un fenomen de încălzire ca urmare a trecerii hidrogenului printre atomii de nickel si cupru combinat cu presiunea hidrogenului.
Nu stiu cum reusesc cei de la Universitate Tohoku să facă să adere cupru de nichel pentru ca din probele de acoperire acesta se respinge , nu adera nichelul pe cupru. De experimentat , în interiorul unei oale de cupru sub presiune se introduce aluminiu, cupru și apa cu NAOH rezultand hidrogen , prin incalzirea oalei si presiunea hidrogenului se va realiza o incalzire suplimentara ca urmare a trecerii hidrogenului printre atomii cuprului, nichelului, aluminiului. Nu încercați fără supapă de presiune sau o clemă ce să poată permite capacul oalei să sară, la o anumită presiune, se poate produce o scânteie în interior iar cum pentru hidrogen e suficient 4% oxigen , explodează . Eu zic că aerul ce este în oală poate favoriza explozia pentru că nu există o cantitate minimă de oxigen pentru detonare , pur și simplu existența oxigenului în orice procentaj favorizează explozia, chiar și prezența apei. Testele se fac doar de institutele de cercetare avizate .




Astfel, se va observa generarea de căldură în exces timp de mai mult de 300 de zile, cu inducția de hidrogen necesară doar la început.
Care este principiul de generare a căldurii al lui „QHe”?
QHe este o reacție generatoare de căldură care are loc în difuzia cuantică a hidrogenului, intens saturat pe materiale complexe metalice la scară nanometrică.

Material preluat de pe site-ul
https://www.cleanplanet.co.jp/en/science/
Institutele de cercetare autorizate pot pune si magneziu, litiu, paladiu. Mai intai se introduce hidrogen pentru a fi transformate in hidrura, dupa care se introduce iar hidrogen sub presiune , ulterior se încălzește prin diferite metode, ori o rezistență de wolfram în interior ori într-un focar de ardere pentru energie suplimentară.
Comments
Post a Comment